Ga naar de inhoud

Zwanger of recent zwanger geweest? Het kan een tijd zijn om je te verheugen en om te genieten van wonderlijke veranderingen. Wat gebeurt er dan allemaal en wat gaat er komen zeker bij je eerste keer. Je lichaam verandert sterk en dat kan ongemakken meebrengen. Kun je nog goed slapen of heb je last van ochtendmisselijkheid? Daar heb ik unieke thee voor je. Deze kan je lichaam balanceren waar ze maar kan. Deze thee werkt ook goed voor zowel je ontspanning en je vitaliteit.

Zwanger nu heb je 40% meer vitaminen en 20% meer mineralen nodig!

Je lichaam werkt hard. Dat kost veel energie en onttrekt meer mineralen. Je hebt tijdens je zwangerschap en ook na je bevalling elke dag extra magnesium en zwavel nodig. Dat zit o. a. in de Magnesium Bodygel en ook in de Soepel.

Smeer elke dag een beetje magnesium op je buik. Heel je lichaam loopt dan ook letterlijk gesmeerder.Voor je onderhoud, een betere opbouw en sneller herstel. Site met een nuttige pagina bij kwalen zoals: harde buiken spierkrampen en RLS Restless leg syndrome de onrustige benen.

zwangerschap en erna

Opgezette enkels onrustige benen vermoeid als zwanger?

magnesium voetenbad

Dit komt vaak voor na de 24e week. Neem dan 3 x / week een magnesium voetbad met MSM-optimaal vitaal. Of smeer je benen in met de diepst werkende bodygel. De magnesiumcrème is ook heel fijn, zeker voor je voeten. Daarnaast voert een magnesium voetbad afvalstoffen af. Het detoxt en voedt je bovendien! Heerlijk ontspannend en zalig voor het slapen. Magnesium regelt ook je dag- en nachtcyclus. Slaap je slecht? Kijk dan ook even op de straling stresspagina voor gratis tips.

Krampen 50% minder in onderzoeken:

“Magnesium … can be used for the relief of leg cramps” bron: ‘WHO recommendations on antenatal care for a positive pregnancy experience’ Een downloadbare PDF ISBN9789241549912 Pag.76

Doseringen kinderen en toepassingen

Op Kinderen en magnesium staat de geadviseerde dosering en veel handige tips. Je hersenen alvleesklier en placenta zijn extra gevoelig voor straling. Dus ontstoor stralingsapparaten met een stralingchip.

Ik wens je een heel fijne tijd met een wolk van een baby, je hoofd in de wolken en je voeten op de grond. En misschien ook in een zalig voetbadje 🙂

So. Last. Ok I. Due to. Hence. Burger. Even if. So. Ok. Last. Thus. Heerhugowaard. Then. Also. We r. In case. Due to. I say. So. Last. Contact Thus. Then. No no. So. Last. Contact Thus. Then. Burgers. Also. In case. We. Due to. Hence. B Burger. Even if. So. We do. Last. Thus. Heerhugowaard. Then. Also. Ok yes. In case. Due to. Ok.