Zwanger hoe fijner te leven met magnesium

Zwanger of net zwanger geweest? Het kan een tijd zijn om je te verheugen en om te genieten van wonderlijke veranderingen. Wat gebeurt er dan allemaal en wat gaat er komen zeker bij je eerste keer. Je lichaam verandert sterk en dat kan ongemakken meebrengen. Kun je nog goed slapen of heb je last van die overbekende ochtendmisselijkheid, dan heb ik unieke thee voor je die je lichaam balanceren waar ze maar kunnen. Deze werken ook goed voor je energieniveau.

Tijdens je zwangerschap heb je zo’n 40% meer vitaminen en 20% mineralen nodig!

zwanger en erna

Smeer elke dag een beetje magnesium op je buik. Heel je lichaam loopt letterlijk gesmeerder.

Je lichaam werkt hard. Dat kost veel energie en onttrekt meer mineralen. Je hebt ook na je bevalling extra magnesium en zwavel nodig: Optimaal vitaal, bodygel en soepel. Dagelijks tijdens en na je zwangerschap om sneller te herstellen. Site met 1 nuttige pagina kwalen.

Op Kinderen en magnesium staat de geadviseerde dosering en veel handige tips. Je hersenen alvleesklier en placenta zijn extra gevoelig voor straling. Ontstoor stralingsapparaten met een stralingschip.

Opgezette enkels of onrustige/ vermoeide benen?

baden
Een magnesium voetenbad voert afvalstoffen af en voedt je. Heerlijk ontspannend en zalig voor het slapen. Detox met magnesium voet- en ligbaden.

Dit komt vaak voor na de 24e week. Neem dan 3 x per week een magnesium voetenbad met MSM-optimaal vitaal voor het slapen. Smeer je benen in met de diepst werkende bodygel. Hierdoor kun je natuurlijk fijner en gezonder je zwangerschap doorkomen. Magnesium regelt ook je dag- en nachtcyclus. Slaap je slecht kijk dan ook even op de straling stresspagina voor praktische en werkende tips.

Ik wens je een heel fijne tijd met een wolk van een baby, je hoofd in de wolken en je voeten op de grond of in een zalig voetbadje.

So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also.