Zonnepanelen hoe gezond woon je nu hiermee

Zonnepanelen daarmee bespaar je wat. Fijn maar zijn zonnepanelen wel zo gezond? Wat doen deze panelen in je straat of op je eigen dak? Aan de ene kant heb je er plezier van. Maar aan de andere kant verzieken ze zonder filters je binnenmilieu en de elektra van je huis en in je straat.

De metingen in de praktijk

Zonnepanelen gezondheid

Zijn zonnepanelen wel gezond voor je eigen milieu?

Ik meet dat zonnepanelen, ook die in je straat of buurt de elektra in huis flink onrustig maken. Deze spanning met verstoringen gaan door al je leidingen, apparatuur en je muren. En daarvan straalt het gemiddeld 1 meter uit. De panelen zelf tot 2 meter. De omvormers van de zonnepanelen veroorzaken veel verstoringen op je electranet. Dit gaat ook door je muren en apparatuur. Gemiddeld meet ik minimaal 7 keer de norm! Vanuit je straat kom het via je meterkast zo je huis in. Gelukkig kun je deze stralingsbronnen zo tot rust brengen. Snel en simpel zonder grote investeringen of verbouwingen. Hoewel de meeste klanten direct meer rust ervaren. Dat is dan wel weer een ingrijpende verbetering. 🙂 Lees onderaan hoe…

Lees ook onderaan de 3 tips. Verder belangrijke info over straling meten en ontstoren vind je op de stress-pagina. 

Houd je gezondheid in de hand

Hou je gezondheid in je hand

Je denkt duurzaam bezig te zijn met zonnepanelen spaar- en ledlampen. Er kleven nadelen en aan. Je kunt de stress van spanning in je net en van je apparatuur en muren direct rustig maken. Hoe? Wel lees de 3 tips hieronder:.

3 Gouden eerste hulp tips bij zonnepanelen in je wijk

  •  

  • 1: De vieze electriciteit. Ontstoor deze met 4 filters je apparatuur en electranet en huis. Je ‘dirty electricity‘ is direct vele malen rustiger. Dat merk je meteen!

  • 2: De spanning. Blijf minimaal 2 meter van de zonnepanelen en alle omvormers. Denk aan je dak en dat van je buren. Blijf ook daar 2 meter vandaan vanwege sterke electrische velden. Lukt dit niet? Neutraliseer dan de schadelijke effecten met een 6 LF-plakchips. Hierdoor wordt de stress van spanning direct veel rustiger. Of je kunt ook in 1 kamer de stress van spanning neutraliseren met 1 LF-disc.

  • 3: De straling van de modems. Daarmee worden de opbrengsten etc. vaak doorgezonden naar de beheerder. Ontstoor de veelheid aan straling van welke bronnen ook op 1 hele verdieping met 6 stralingchips.

So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So.

Comments 1

 1. Al 30 jaar heb ik last van slapeloosheid. Sinds onze buren anderhalf jaar terug zonnepanelen kregen, ging het slapen ineens veel slechter. Enkele maanden later de volgende buren ook zonnepanelen, zowel of voor- als achterdak. Toen werd het nog veel slechter. Ik haalde nog maar zo’n 3 uur per nacht. Na een jaar was ik totaal uitgeput. Toevallig kwam ik bij zoeken over straling op de site van Ferry terecht. Daar zag ik het hoogspanningsfilter. Inmiddels hadden we ook al andere antistraling-apparaatjes in huis, echter zonder verbetering. Dus hoogspanningsfilters gekocht en o.a. op de slaapkamer in het stopcontact gedaan. Direct hebben we beide heel veel beter kunnen slapen. Na enkele dagen zakte het weer af. Wat bleek. Het filter moet toch persé op een randaarde stopcontact, anders bouwt het filter zelf spanning op. Nadat we het filter hadden verplaatst naar een randaarde stopcontact op slaapetage werkte het weer prima. Wij kunnen eindelijk weer goed slapen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
  Sylvia v. O

Geef een antwoord