Zonnepanelen

Zonnepanelen worden steeds goedkoper, hoewel …

Zijn zonnepanelen wel zo gezond?

Als je er nooit bij stilstaat weet je het niet. Want wat doen deze panelen in je straat of op je eigen dak? Aan de ene kant heb je er plezier van. Maar aan de andere kant verzieken ze je binnenmilieu en de elektra van je straat.

Gelukkig kun je nu hier deze stralingsbronnen tot rust brengen in je huis. Snel en simpel zonder grote investeringen of verbouwingen.

De metingen in de praktijk

De omvormer van de zonnepanelen veroorzaakt altijd enorme verstoringen op je net. Dit gaat ook door je muren en apparatuur. De norm is vijftig verstoringen per seconden. Maar geen huis meer zit daaronder! Deze verstoringen gaan door je huis via je leidingen, muren en apparatuur. Ze stralen deze hoogspanning met de extra veel verstoringen uit. Ook vanuit je buurt naar jou.

Zonnepanelen gezondheid

Zonder uitzondering meet ik dat zonnepanelen in je straat/ buurt de elektra in huis heel onrustig maken.

Dit gaat door al je apparatuur, muren en je net. En daarvan straalt het meetstal een meter uit!

zonnepanelen ziek door straling stress ziekte gezondheid telefoon ziek bescherming aardstralen neutraliseer gevoelig hsp rust oplossing wifi zendmast tablet

zonnepanelen
Houd je gezondheid in je hand met zonnepanelen.

Je denkt dus duurzaam bezig te zijn met zonnepanelen, spaarlampen en ledlampen. Echter er kleven wel degelijk heel wat schaduwkanten aan deze middelen, uitgezonderd filament. Dat laat ik je zien. Gelukkig kun je er simpel wat aan doen:

Laat daarom Fer in een half uur je elektranet meten en rustig maken. Het belangrijkste over straling meten en ontstoren vind je op de stress-pagina.

Eerste hulp tips bij stralingsbronnen in je wijk

Zet je bed op zeker twee meter afstand van de zonnepanelen en de omvormer wegens de sterke electrische velden. Lukt dit niet, neutraliseer dan de schadelijke effecten met een aantal (afhankelijk van de kracht en afstand) van de set LF-plakchips.

Beter nog: ontstoor ook je omvormer en een flink deel van je net met één filter. Zo wordt de ‘dirty electricity’ op je hoogspanningsnet direct en wel degelijk vele malen rustiger.

Omdat de op afstand afleesbare panelen hebben ELK! een WiFi-modem. Daarom heb je ‘aardig’ wat straling. Één modem ontstoor je met één smartphone/tabletchip.Dus letterlijk aan de stralingsbron. De spanning kan geneutraliseerd worden in één ruimte door een LF-disc te plaatsen. Verder kun je Fer bellen om uiteraard kostenloos advies te vragen.

Zonder ingrijpende maatregelen?

Ja zeker! Simpel en eenvoudig.

Hoewel de meeste klanten direct nog meer rust ervaren.

Dat is dus dan wel weer een ingrijpende verbetering :-).