Ga naar de inhoud

Zonnepanelen pagina index:

Bespaar je met zonnepanelen ook op je gezondheid?

Besparen is meestal fijn, maar zijn deze zonnepanelen wel zo gezond? Wat doen deze panelen in je straat of op je eigen huis? Aan de ene kant heb je er plezier van. Maar aan de andere kant verzieken ze zonder filters je binnenmilieu. En ook ALLE elektra van je huis. En deze verstoringen worden weer de wijk in gestuurd.

Hou je gezondheid in je hand leef zo duurzamer en langer

Je denkt duurzaam bezig te zijn met zonnepanelen spaar- en ledlampen. Er kleven nadelen en aan. Je kunt de stress van spanning in je net en van je apparatuur en muren direct rustig maken. Hoe je dat doet, staat onderaan.

winkel en houd je gezondheid in de hand

Wat en hoe groot zijn de verstoringen?

Zonnepanelen gezondheid

Ik meet dat zonnepanelen, ook die in je straat of buurt de elektra in huis flink onrustig maken. Deze spanning met verstoringen gaan door al je leidingen, apparatuur en je muren. En daarvan straalt het gemiddeld 1 meter uit. De panelen zelf tot 2 meter.

Omvormers van zonnepanelen veroorzaken dus veel verstoringen op je electranet. Dit gaat ook door je muren en apparatuur. Gemiddeld meet ik minimaal 7 keer de norm! Vanuit je straat kom het via je meterkast zo je huis in.

Gelukkig kun je deze stralingsbronnen zo tot rust brengen. Snel en simpel zonder grote investeringen of verbouwingen. Hoewel de meeste klanten direct meer rust ervaren. Dat is dan wel weer een ingrijpende verbetering. 🙂

3 Gouden tips bij zonnepanelen in je straat

Tip 1: Deze overal aanwezige vieze electriciteit. Ontstoor deze met 4 filters. Voor al je apparatuur en je hele electranet thuis. Die ‘dirty electricity‘ is direct vele malen rustiger. Dat merk je direct!

Tip 2: De spanning. Blijf min. 2 meter van de zonnepanelen en alle omvormers. Denk aan je dak en ook dat van je buren. Blijf ook daar min. 2 meter vandaan als daar panelen op zitten. Lukt dit niet? Neutraliseer dan de schadelijke effecten met een zo’n 8 LF-plakchips. Hierdoor wordt de stress van spanning direct veel rustiger. Of je kunt ook in plaats daarvan in 1 kamer de stress van spanning neutraliseren met 1 LF-disc.

Tip 3: De straling van de modems. Daarmee wordt info steeds doorgezonden naar de beheerder. Ontstoor de veelheid aan straling van welke bronnen dan ook op 1 hele verdieping met 6 stralingchips.
Bel evt. je energienetbeheerder en vervang je ‘slimme’ meter. Deze zijn nl. duurder in gebruik. Dat scheelt je straling, geld en prikkels en besparing op je gezondheid.
Meer belangrijke info, ook over slimme meters en straling meten en ontstoren vind je op de straling stress-pagina.

Bel gerust even met Ferry, ook voor gratis advies en alleen overdag 0725647666 of op 0623450256

So. Last. Thus. Then. Also. In case. Due to. Hence. To sum up. Even if. For the most part. So. Last. Thus. Then. Also. In case. Due to. So. Last. Thus. Then. Also. In case. Due to.

         

1 reactie op “Zonnepanelen hoe gezond woon je nu hiermee”

  1. Al 30 jaar heb ik last van slapeloosheid. Sinds onze buren anderhalf jaar terug zonnepanelen kregen, ging het slapen ineens veel slechter. Enkele maanden later de volgende buren ook zonnepanelen, zowel of voor- als achterdak. Toen werd het nog veel slechter. Ik haalde nog maar zo’n 3 uur per nacht. Na een jaar was ik totaal uitgeput. Toevallig kwam ik bij zoeken over straling op de site van Ferry terecht. Daar zag ik het hoogspanningsfilter. Inmiddels hadden we ook al andere antistraling-apparaatjes in huis, echter zonder verbetering. Dus hoogspanningsfilters gekocht en o.a. op de slaapkamer in het stopcontact gedaan. Direct hebben we beide heel veel beter kunnen slapen. Na enkele dagen zakte het weer af. Wat bleek. Het filter moet toch persé op een randaarde stopcontact, anders bouwt het filter zelf spanning op. Nadat we het filter hadden verplaatst naar een randaarde stopcontact op slaapetage werkte het weer prima. Wij kunnen eindelijk weer goed slapen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
    Sylvia v. O

Geef een reactie