Ga naar de inhoud

 
Ferry steekt van wal en brengt je naar de overkant

Ferry heeft een interessante combinatie van gevoel en ratio. Ik ben vrij exact onderzoekend heldervoelend en hooggevoelig. Werkelijkheid is wat werkt voor je welbevinden en gezondheid.

Jij en je vraag staat centraal

In mijn prachtige werk zet ik dit ten volle voor je in. Jouw vraag staat centraal. En daarop stem ik af. Verder voel en verhelp ik eenvoudig ook andere storende oorzaken. Je hebt namelijk vaak geen idee waar je het zoeken moet. En dan weet je letterlijk ook niet waar je het zoeken moet. Sinds 2023 volg ik de opleiding karma healer. Daar is zo veel mee mogelijk. Ik neem een thema tegelijk en werk door alle tijden en dimensies heen dan!

Daarom onderzoek ik het en meet op verzoek je woning of werk. Bij voorbeeld op ‘straling.’ Verder heb ik de beste concrete middelen met levensenergie en methoden om er (veel) minder of zelfs helemaal geen last meer van te hebben.

Begin in 2006

In 2006 ben ik begonnen met dit prachtige werk. Mijn bedrijf heet: “Live In Fine Energy.” Woon en leef in fijne energie. Oftewel afgekort L.I.F.E. Het leven.

Immers duizenden mensen, maar ook allerlei bedrijven, scholen en instellingen heb ik geholpen om gezonder te leven/ rustiger te wonen. En ook om een fijner werkklimaat te hebben. Zo bevond ik mij ooit bij een studiebijeenkomst. Toen werd ik plots werd gevraagd voor een volle zaal om wat over mijn werk te vertellen. Zie kort Filmpje van Ferry over werk.

‘Wanneer je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’ Mahatma Ghandi

Het mooiste werk ter wereld zie ik het zelden als werk. Ik word ook blijer als ik jouw gezicht zie stralen. Informeer vrijblijvend en je bent ook welkom na een telefoontje: alleen overdag op +31 72 5647666 of ook alleen overdag +31 6 23450256

Wie is Ferry Burger Ik hoop dat je in je hart kunt voelen dat ik je zie

So. Last. Thus. Then. Also. In case. Due to. Hence. To sum up. Even if. So. Last. Thus. Then.

         

Geef een reactie