5G wat is ermee

5G Geweldadig toch?

In een 5G=netwerk communiceren dingen met elkaar. Daarom wordt 5G het Internet der dingen genoemd.
Snel? Zeker. Wel tot 16.000 keer meer data dan 4G. Maar veilig? Veel artsen en gekwalificeerde wetenschappers zeggen falicant nee tegen straling in meer dan 1800 wetenschappelijke studies. De uitrol van miljoenen 5G-antennes wordt door wetenschappers 't slechte idee van de mensheid ooit genoemd.

Is 5G dan niet 'gewoon' net iets meer dan 4G?

Nee 5G is nog veel gemener dan 4G straling. Niet alleen vanwege het vermogen, maar ook vanwege de modulaties. Ik ben zelf techneut en hou mij beroepsmatig dagelijks en al lang met straling bezig.

5G Antennes en verder ze zitten ook in koppen van lantaarnpalen

5G Antennes. Kleine zitten in openbare objecten zoals lantaarnpalen

"5G verdiep je erin, draai 180 graden om en ren hard weg!" Voormalig topman en ontwikkelaar van Microsoft. Een andere senator Richard Blumenthal na verhoor van de telecom: "Geen onderzoeken? We vliegen dus compleet blind met 5G."

Blij met 'een dode mus'

Zeker 338 dode spreeuwen na test bijplaatsen 5G bij park "'t Haagje" in Den Haag okt-nov 2018. Wereldwijd komen meer van deze meldingen binnen na testen van 5G.

Hoe reageren dieren op de extra straling van 5G

338 dode spreeuwen in Den Haag. Deze vogels zijn onderzocht. Men had nog geen oorzaak kunnen vinden voor hun dood. Verder hielden de nog gezonde vogels daar voortdurend hun kop onder water. Er bleek 5G-straling getest. Dit is toegegeven tijdens de massale en plotselinge vogelsterfte.

En ook koeien reageerden meteen. In 2017 werd in en rond de stad Groningen, Loppersum, Vierhuizen en Zernike 5G-telefonie getest. Ten eerste kwamen er meldingen van paniek op minimaal 5 boerderijen daar. Verder vielen koeien, renden in grote angst door de stal en sprongen op elkaar.

Topje ijsberg bewezen gezondheidsklachten

Straling is een spanning door de ruimte. Deze straling geeft die spanning zo ook door op je cellen. Daardoor ontstaan kanaaltjes VGCC's (Voltage Gated Calcium Channels.) Deze spanning verhoogt gigantisch de kalk in je celkernen met alle gevolgen van dien.
Dit kan leiden tot verhoging van o.a. alle 5 versterkende processen van ADHD en autisme , osteoporose, hartfalen, kankerverwekking, snel dalend oxyhemoglobine niveau, slaap- en immuunsysteemproblemen, gedeprimeerdheid en depressies, verhoogde doorlaatbaarheid van de hersen-bloed barrière.
Verder een inventarisatie van bewezen voorkomende klachten veroorzaakt door EMV.

Straling is zelfs door wetenschappers aangewezen als de eerst isoleerbare en aantoonbare factor bij (versterking van) autimse.

Voor diepere en andere medische gevolgen van 5G-straling op dieren en mensen:  Verdiep je in het werk van em. hoogleraar in de celbiologie, Prof. Martin Pall.

Nu niveau 1

In 2011 meldde de WHO (Wereld Gezondheidsraad) dat de straling mobiele telecomapparatuur in de categorie 2B valt; nog als vermoedelijk kankerverwekkend.
Modern onderzoek meldt dat gerenommeerde wetenschappers het nu in ‘Stufe 1 als “Krebserregend” ‘ categoriseren, vertaald: Niveau 1 Kankerverwekkend.

85% Gelderlanders tegen is dus tegen 5G

volgens hun dagblad. Dit vanwege de gezondheidsschade.

ICNIRP stralingsnorm in NL is lang achterhaald

Volgens de Nederlandse overheden kunnen wij het beste tegen straling. Dit komt omdat limieten hier in dit 'lage' land veel en veel hoger zijn dan in alle andere landen.

De Nederlandse overheden hanteren nog immer de ICNIRP-norm. Deze is niet door onafhankelijke medici maar door techneuten opgesteld. Ze bepaalt alleen dat je niet meer dan 5 graden mag opwarmen binnen 6 minuten van straling. En verder is ze op minimaal 8 wetenschappelijke punten volledig ongegrond verklaard. Deze ICNIRP-norm ligt miljoenen keren hoger dan de redelijk veilige SBM2015-norm.

Om een dekkend netwerk te krijgen, moeten gemeenten alles toelaten van de telecom. Dus ook bv in lantaarnpalen. Dit betekent letterlijk al dat gemeenten illegale/ onveilige activiteiten moeten laten plaatsvinden in elke straat. Hoe garanderen gemeenten ieders dus ook de jouw gezondheid op stralingsgebied? Welke toestemming heb je gegeven met stemmen om als proefdier te worden behandeld?

Een 5G-lantaarnlampkap ontleed

Een voormalig ontwikkelaar van stralingsapparatuur demonteerde een LED-lantaarnkop. Deze bleek niet goed gekeurde 450Volt! 5G componenten te bevatten. Dikke kabels leidden de hoogspanning naar de kleine antenne. Deze heeft ook scan-functies! Google mocht niet meer scannen door muren. Wordt dit aan ieder vooraf door de telecombranch gemeld? Is je gemeente op de hoogte dat ze mee moeten werken aan deze illegale uitrol?
Weg privacy. Weg controlerende wetgeving. En ook weg veiligheid.

Het licht zien voordat medische kosten stijgen

Gemeenten wees ajb zo wijs om ALLE lantaarns met ledlampen in de straatlantaarns te testen of ze:
- full-spectrum licht afgeven wegens verstoring van pijnappelklier. Deze verzorgt o.a. slaap- en hormonale cycli,
- allen worden uitgerust met lenzen, zodat de lampen niet als laserstraaltjes je netvlies kan beschadigen. Een ontwikkelaar waarschuwt hiervoor.

WiFi molesteert levende cellen, Universiteit van Wageningen

In “Results of bio–potential measurements”, een uittreksel van het onderzoek “The effects on trees of pulsed digitally modulated high-frequency electromagnetic fields produced by EM transmitters” van de Wageningen Universiteit blijkt zonneklaar dat elektromagnetische zenders zoals WiFi-zenders een effect hebben op het bio-potentiaal van levende cellen van bomen!

"Het wordt tijd dat ook in Nederland men zich bewust wordt van de risico’s en mogelijke gevolgen van de alsmaar toenemende straling in de openbare ruimte en binnen gebouwen zoals scholen, huizen, werkplaatsen en fabrieken."

Stralingchips

Set stralingchips om stralingseffecten op 1 verdieping te neutraliseren afhankelijk vd hoeveelheid straling. Bel voor meer info.
 

Zet je mobiel op 3G

Dat geeft minder straling. Niet iedere provider ondersteunt dit, maar het is zo te doen:
Android
Instellingen
Draadloos en netwerken
Meer
Mobiele netwerken
Kies een 3G regel

Apple
Instellingen
Mobiel netwerk
Opties mobiele data
Gesprekken en data
Kies een regel met 3G

Je kunt ook straling verminderen door verversen op de achtergrond van allerlei apps uit te zetten. En dan gaat je batterij en ook jij langer mee. 🙂