5G wat is ermee

5G Geweldadig toch?

In een 5G-netwerk communiceren dingen met elkaar. Daarom wordt 5G het Internet der dingen genoemd.
Snel? Zeker. Wel tot 16.000 keer meer data dan 4G. Maar veilig? Veel artsen en gekwalificeerde wetenschappers zeggen absoluut nee. Falicant nee tegen straling in meer dan 1800 wetenschappelijke studies. De uitrol van miljoenen 5G-antennes wordt door wetenschappers.: “’t slechte idee van de mensheid ooit” genoemd.

Is 5G dan niet ‘gewoon’ net iets meer dan 4G?

Nee. Want 5G is nog veel gemener dan 4G. Niet alleen vanwege het vermogen van de straling. Maar ook vanwege de scherpe extra’s. Ik vermeid hier vaktaal. Ik ben zelf techneut en hou mij beroepsmatig al lang met straling bezig.

5G Antennes en verder ze zitten ook in koppen van lantaarnpalen

5G Antennes. In zendmasten meestal langer en breder dan die van 3G en 4G en ze hebben vierkante blokken er vlakbij zitten. Kleinste kunnen zitten in openbare objecten zoals lantaarnpalen.

Verdiep je in 5G, draai 180 graden om en ren hard weg!” Voormalig topman en ontwikkelaar van Microsoft. Een andere senator, Richard Blumenthal na verhoor van de telecom.: “Geen onderzoeken? We vliegen dus compleet blind met 5G.”

Blij met ‘een dode mus?’

Zeker 338 dode spreeuwen bij test. Dit na bijplaatsen 5G in Haags park okt-nov 2018. Wereldwijd komen meer van deze meldingen binnen.

Hoe reageren dieren op de extra straling van 5G

338 dode spreeuwen in Den Haag. Deze vogels zijn onderzocht. Men had nog geen oorzaak kunnen vinden voor hun dood. Verder hielden de nog gezonde vogels daar voortdurend hun kop onder water. Er bleek 5G-straling getest tijdens de massale en plotselinge vogelsterfte.

En ook koeien reageerden meteen. In 2017 werd in Groningen en in 4 dorpen in de omgeving 5G-telefonie getest. Er kwamen meldingen van paniek op minimaal 5 boerderijen daar. Verder vielen koeien om. Ze renden in grote angst door de stal en sprongen op elkaar.

Topje ijsberg bewezen gezondheidsklachten

Straling is een spanning door de ruimte. Deze geeft die spanning zo ook door op je cellen. Hierdoor ontstaan kalk-kanaaltjes. De VGCC’s. Voltage Gated Calcium Channels. Deze verhogen de kalk in je celkernen. Dat met alle gevolgen van dien. Want…
Dit kan leiden tot verhoging van o.a. alle 5 versterkende processen van ADHD en autisme. Maar ook meer osteoporose, hartfalen, kankerverwekking. Verder een dalend zuurstof nivo, slaap- en immuunsysteemproblemen. Maar ook gedeprimeerdheid en depressies. En ook een verhoogde doorlaatbaarheid van de hersen-bloed barrière.
Voor verdere klachten zie de lijst van bewezen voorkomende klachten veroorzaakt door EMV.

Straling is door wetenschappers aangewezen als de eerst geïsoleerde en aantoonbare factor bij autisme.

Meer weten over de medische gevolgen van 5G-straling op dieren en mensen? Verdiep je in het werk van Prof. Martin Pall.

Nu niveau 1

In 2011 meldde de WHO, Wereld Gezondheidsraad dit.: Straling van mobiele telecomapparatuur valt in de categorie 2B. Dat betekent vermoedelijk kankerverwekkend is.
Gerenommeerde wetenschappers hebben het na onderzoek het in ‘Stufe 1 als “Krebserregend” geplaatst. Vertaald: Niveau 1 Kankerverwekkend.

85% Gelderlanders is tegen 5G

volgens hun dagblad. Dit vanwege de vermoedelijke gezondheidsschade.

ICNIRP stralingsnorm in NL is lang achterhaald

Wij Nederlandse kunnen volgens onze overheid het beste tegen straling. Maar de limieten liggen immers hoog. Echt bizar hoog. en veel hoger er zijn dan in alle andere landen.

De Nederlandse overheid hanteert nog immer de ICNIRP-norm. Deze is niet door onafhankelijke medici gesteld. Maar door techneuten. Hoe dan? Zo simpel. Deze techneuten gaan ervanuit dat je alleen uit water bestaat. Ze straalden een waterzak aan. Volgens hen, kan het pas kwaad wanneer je meer dan 1 graad opwarmt van straling. Verder is deze norm op minimaal 8 wetenschappelijke punten volledig ongegrond verklaard. De redelijk veilige SBM2015-norm ligt miljoenen keren lager.

Bovendien moet 5G zelfs nog over de ICNIRP heen om een dekkend netwerk te krijgen. Daardoor moeten gemeenten de telecom vrij baan geven. Dus antennes bv in lantaarnpalen. Dit betekent dan letterlijk al dat gemeenten nu illegale/ onveilige activiteiten moeten laten plaatsvinden in elke straat. Hoe garandeert je gemeente jouw gezondheid met 5G-straling? Medicijnen moeten vooraf jarenlang medisch getest worden of ze veilig zijn. Proefpersonen krijgen een ruime vergoeding. Al duizenden mensen hebben preventief schadeclaims bij de overheid gelegd mocht 5G actief worden. Welke toeSTEMming heb je gegeven om als proefdier te worden behandeld?

Een 5G-lantaarnlampkap ontleed

Een voormalig ontwikkelaar van HF-apparatuur demonteerde een LED-lantaarnkop. Die kop had al een 5G-module. Voor de straling bleek deze niet goed gekeurde 450Volt! componenten te hebben. Dikke kabels leidden de hoogspanning naar een kleine 5G-antenne. Maar die had ook scan-functies! Google mocht dit niet meer doen. Wat? Zo scannen door je muren. Is ook je gemeente op de hoogte dat ze mee moeten werken aan deze illegale uitrol?
Weg controlerende wetgeving. Weg privacy. En ook weg veiligheid.

Het licht zien voordat medische kosten stijgen

Verder. Gemeenten wees zo wijs om ALLE lantaarns met led-lampen in de straatlantaarns te testen of ze:
– full-spectrum licht afgeven wegens verstoring van pijnappelklier want die verzorgt o.a. slaap- en hormonale cycli,
– toch uitgerust zijn met lenzen. Zodat de lampen niet als laserstraaltjes je netvlies kan beschadigen. Dit kan in de opbouw van (5G-)lantaarnkoppen.

WiFi molesteert levende cellen, Universiteit van Wageningen

“Results of bio–potential measurements.” Dit is een uittreksel van het onderzoek naar.: “The effects on trees of pulsed digitally modulated high-frequency electromagnetic fields produced by EM-transmitters.” Hieruit blijkt zonneklaar het volgende.: Zenders zoals WiFi, hebben een effect hebben op het bio-potentiaal van levende cellen van bomen. En verder…: “Het wordt tijd dat Nederland zich bewust wordt van de risico’s en mogelijke gevolgen van de alsmaar toenemende straling.”


Stralingchips

Bij voorbeeld: set met 5 stralingchips. Deze zijn los te bestellen. Hiermee kun je stralingseffecten op 1 verdieping neutraliseren. Bel daarvoor hoeveel je er nodig hebt voor 5G of andere stralingsbronnen. 

Wat we niet mogen zien de wereldberoemde Dav1d. I. ging live al viral en wordt geweerd over de crisis en 5G.

 

Meditatie 5G:  energetische werking 5G

Meditatie C0R 0’NA: https://www.youtube.com/watch?v=BoDwXwZXsDI

Eet elke dag peterselie, nootmuskaat of steranijs want daar zitten de stofjes in om je lichaam sterk te houden. Versterk je immuunsysteem met Reishi, Vitamine C, zink en quercitine of een andere ionofore stof om de zink in je celkern te krijgen. Dit zijn geen medicijnen of vervanging ervan. Lees de disclaimer.