Vage klachten bestaan niet

Wat straling en stress doen leg ik in de volgende alinea’s uit. Waarom nog rondlopen met zorgen over je gezondheid of die van je naasten? Dit kost energie en geeft meestal een gevoel van niet te pakken onbehagen. Vage klachten bestaan niet; je hebt er toch duidelijk last van. De oorzaak is alleen nog niet helder. Knagende externe oorzaken spoor ik snel en gedegen en dit geeft meteen verlichting.

Typische klachten bij elektrosmog / straling

 • ernstige vermoeidheid
 • duf, slaperig, duizelig
 • hoofdpijn, migraine, griepgevoel
 • gevoel een band om het hoofd te hebben
 • concentratieproblemen, onrustig
 • depressiviteit, gejaagdheid
 • oorsuizingen, tinnitus
 • huidproblemen
 • spierpijn, -spanningen of -slapte, kramp
 • pijnlijke gewrichten
 • hormonale veranderingen
 • functiestoornissen van het centrale en autonome zenuwstelsel

Stress dé hoofdoorzaak van alle ziekten

Je lichaam raakt geprikkeld en ontregeld en verliest hierdoor sneller mineralen. Het overgrote deel van de westerse wereld heeft zelfs volgens de WHO een structureel tekort aan 1 mineraal. Dit mineraal is bijna net zo belangrijk als zuurstof en water voor je lichaam. Het regelt meer dan 600 verschillende processen in je lijf. En je kunt dit mineraal maar 1 tot 2 dagen vasthouden in je bloed! Lees hierover meer…

Straling stress en spanning

Straling stress spanning en je electranet geven veel ongemak. Ze liggen in elkaars verlengde. Je leeft in een snelle maatschappij met veel mogelijkheden. Dit kan je ook meer vrijheid geven. Apparaten zijn zeker reuze handig. Maar ze geven niet-ontstoord immers schade aan je gezondheid. Want zo ‘n 95% van alle ziekten worden veroorzaakt door straling stress. Daarvan is zeker 1/3 door de gevolgen van elektrostress. De verschijnselen zijn vrijwel dezelfde als die van ‘gewone’ stress.

Laat dus dingen voor je werken ipv ten koste van je

We zijn ons hiervan niet altijd bewust, maar veel apparatuur straalt heel de dag door. Denk ook aan een FILMPJE slimme meter; deze kan tot 190.000 pulsen per dag uitzenden en je electranet enorm vervuilen. Wanneer kun je dan bij je 24 uur per dag (elektro)stress herstellen? Thuis maar ook in de trein, bus auto en op je werk is er heel veel straling. Ook al is het ‘alleen maar Wifi.’ Zelfs bewuste mensen zien vaak dé fundamentele gezondheidsissues van straling etc. met grote gevolgen over het hoofd, Ook al doen ze nog zo hun best om hun eigen nest niet te bevuilen. Wij mensen zijn daar immers veel slimmer in dan dieren toch?

‘Eerst hebben we ze domotica (functionele huisspeeltjes) gegeven en nu komt de uitrol van 5G op gang.’ Citaat van oud- minister van milieu. Als je niet beter weet zou je denken dat het spontaan en veilig geïntroduceerd wordt vanuit Brussel. En dat dit ook veiliger wordt voor ieder.

Behoud functionaliteit en gezondheid vind balans tussen gemakkelijke en veilig

ziek door straling stress
Iedereen heeft direct last van electrostress. De symptomen verschillen wel per persoon. Vaak begint het met slechter slapen, overprikkeld zijn en vermoeidheid.
De klachten verminderen of verdwijnen wanneer de bronnen van elektrostress worden weggenomen. Of uiteraard wanneer ze goed ontstoord worden 🙂

Maar het is wel makkelijker eerst met al die hulpmiddelen, vrijheid en mogelijkheden. De kunst is om er een gezond evenwicht te vinden. Apparatuur functioneel en toch blijven functioneren met deze straling stress. Gebruik je gezonde verstand. Voorkom de effecten van langdurige stress op je gezondheid en behoud toch je technische functionaliteit. Sterker nog jouw functionaliteit zal toenemen en je voelt je ook meestal een fitter en daardoor ook gezonder!Kort filmpje hoe je zonder stralingchip na 18 seconden straling/ bellen je rode bloedlichaampjes al gaan beginnen met samenklonteren. Als het iets is wat je stress geeft en benauwdheid op celniveau, dan is het wel een zuurstoftekort.

De twee belangrijkste oorzaken van ziekte

Elektrostress is na stress, 95% maar liefst, dus de grootste factor van ziekte. In 2012 was dit op het landelijke ANP-radionieuws dat elektrosmog/ ‘straling’ de oorzaak is van 27% van alle ziektekosten in Duitsland. En de hoeveelheid elektrosmog stijgt als gevolg van de toename van apparatuur en informatie.

Er komt wel steeds vaker erkenning door artsen en overheden. Zeker buiten Nederland. Kijk maar eens op mega groot medisch platform over straling. Hier staan dus heel veel onderzoeken en meta-onderzoeken naar de schadelijke effecten van straling.

Tips voor een rustige woonomgeving bij straling

 • gebruik geen draadloze dingen aan je hoofd. Draadloze oortjes geven meer dan 2,5 miljoen x meer straling dan de internationaal aanbevolen SBM2015 norm
 • houd 1,5 meter van wekkerradio’s adapters en van lampen met metaal
 • houd 80 cm afstand van alle electra met hoogspanning.
 • zet je draadloze huistelefoon ‘Eco-modus+’ of ‘DECT’ aangevinkt. Check je gebruiksaanwijzing
 • plaats 4 filters: 1 in je meterkast slaapkamer huiskamer en bij de omvormer van zonnepanelen
 • ontstoor apparatuur: in de winkel staan o.a. straling plakchips en ontstoorders voor je huis en jezelf
 • zet je mobiele op 4G en zo veel mogelijk verversen van je apps op de achtergrond uit
 • doe je telefoon ‘s nachts op vliegtuigstand zodat je rustiger kunt slapen
 • zet WiFi op je modem uit voor het slapen

Slimme‘ meters en hoe krijg je je smartphone rustiger

Is het dom als je geen slimme meter neemt? Ook zijn de kosten van een analoge meter beperkt. Zo kost je smartphone je hersencellen als je haar niet ontstoort met 5 geïnformeerde stralingchips.  Zo gepiept; plakken en klaar.

Stralingchip
Stralingchip 6-8 ontstoren hele verdieping of 5/modem tablet smartphone zendmast etc bel voor exactere / persoonlijke info

Zet je mobiel op 4G dan geeft je mobiel minder straling. Zo doe je het.

Android.: Instellingen. Draadloos en netwerken. Meer. Mobiele netwerken. Kies een 4G regel.
Apple.: Instellingen. Mobiel netwerk. Opties mobiele data. Gesprekken en data. Kies een regel met 4G.

Tip.: Zet verversen op de achtergrond zo veel mogelijk uit. Je favo communicatieprog. niet. Wanneer je dit niet doet, haalt elke app vaak info op. Zo vermindert de straling van je telefoon. En dan gaat je batterij langer mee. En je lichaam ook. 🙂

Straling stress ontstoren, jouw ogen mogen stralen

straling stress
Ferry meet het. Wel, hier kunnen we wel wat aan doen hoor

In 1-2 uur kan ik een heel eengezinshuis meten en ontstoren. Dan heb je een schat aan waardevolle en bruikbare informatie waarin je (gezin) woont. Heb je veel apparatuur of vragen dan kan het wat langer duren.

Ik laat je zien en horen op de meters wat stoort. Conform de internationale SBM-normering. Daarna verhelp ik in overleg ter plekke wat je gezondheid en welbevinden nu nog in de weg staat.

Mocht ik ondanks mijn ervaring sinds 2005 nog iets onverklaarbaars of nieuws tegenkomen, dan zoek ik dat voor je uit. Ik heb een prachtig netwerk van mensen.

Wanneer je ogen open gaan en weer gaan stralen. Dan word ik ook nog blijer. De kosten zijn zonder factuur maar €15/ kwartier. Wat let je nog om Ferry gratis even te bellen overdag op +31 72 5647666 of +31 6 23450256.

So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also.