Spanning van apparatuur

Weet je dat lampen, apparatuur, leidingen/ kabels maar ook muren bijna altijd onder hoogspanning staan? Met heel veel dirty electricity dus! Hierin probeer je dan ‘rustig’ te zitten of te slapen. En ze stralen ook vaak een meter uit. Net zoals de warmte van een kachel. Ze laten mijn meters gillen, tenzij ik er afstand van hou. Wat veilig is, kun je zelf zo zien en horen bij een meting. Maar gelukkig heb ik vier manieren voor je gevonden om dit rustig te maken.

Gerelateerde ziektebeelden

Bekende negatieve gezondheidseffecten (bron Stichting EHS stralingsziektebeelden) van deze spanningsvelden zijn onder andere:

 • COPD
 • ADD en ADHD
 • Chronisch vermoeidheidssyndroom
 • Kanker
 • Diabetes
 • Concentratieverlies
 • Hoofdpijnen
 • Stemmingswisselingen
 • Slaapstoornissen

Wat zijn de te meten grenswaarden?  50 verstoringen per seconde. Maar het best is onder de 30. Klik hier. Je vindt er 5 medische onderzoeken wat deze waarden en filters doen.

Locale groene stroom heeft nog meer Dirty Electricity dan grijze stroom!

Deze vieze electriciteit, deze verstoring is hierin met de roze lijn weergegeven: spanning
Deze verstoringen kun je bij voorbeeld vergelijken met ruis en andere stoorzenders op je radio. Maar dan op je elektriciteitsnet thuis. Ze gaat door al je apparatuur zoals lampen en computers en muren. Verder stralen deze ze weer uit! Je stroom komt al zo binnen en iedereen heeft thuis apparatuur staan die daar ook nog eens extra verstoringen bovenop gooit. Denk zeker nu ook aan de slimme meter in je straat. Behalve dat je je privacy weggooit, kan deze tot 190.000 pulsen per dag uitzenden en heel je electranet enorm vervuilen als je geen filters plaatst.

In alle huizen nu enorme verstoringen

Zonnepanelen uit de buurt storen enorm veel.
Vuile elektra komt binnen via je meterkast en ook je eigen apparatuur stoort daar nog bij.

En dan hoor ik mensen zeggen dat ze slecht slapen?! Breng ik rust in de tent, krijg je meteen meer rust in je lijf.

“Ik voel mij nu eindelijk thuis in mijzelf en het voelt meteen een stuk rustiger in mijn huis.”

Lotti

Filter je spanning en dirty electricity

dirty electricityDirty Electricity en stoorvelden kun je het makkelijkst neutraliseren door middel van een filter. Al je stopcontacten kun je ook met verlengsnoeren blijven gebruiken.

Meer info over deze filter.

Dirty electricity en de norm

We hebben nu zoveel apparaten in huis. En ook in de buurt dat elke meetwaarde flink over de norm heen schiet. Per kamer laat ik je de meetwaarden zien. Dit is snel te meten en op te lossen met filters.

Direct rustig

Ik meet dat meestal twee tot vier filters nodig zijn per eengezinswoning. Je ziet dit tijdens een meting ook op mijn meter. Efficiënt plaats ik de filter zodat deze meteen optimaal werkt.

Het is dan direct rustiger in je huis. Mijn klanten slapen meestal direct beter.

Comments 2

 1. Heel lang geleden gebeurd, maar een paar dagen nadat de filters geplaatst waren, vroeg ik de toenmalige inwonende student of hij verschil had gemerkt. Hij zei dat zijn hoofdpijn weg was, daarvoor had hij steeds behoorlijke hoofdpijn.
  Een week geleden begon ik me niet goed te voelen, zwaar gevoel, hoofdpijn. Bleek de filter die normaal in het stopcontact onder het bed zit eruit te zijn gehaald.

 2. Ferry heeft na meten in ons huis een paar filters geplaatst en wij slapen nu echt als rozen!

Geef een antwoord