Straling stress

straling stress, deze liggen in elkaars verlengde. Je leeft in een snelle maatschappij met veel mogelijkheden. Dit kan je ook meer vrijheid geven. Apparaten zijn zeker reuze handig. Maar ze geven niet-ontstoord immers schade aan je gezondheid. Want zo 'n 95% van alle ziekten worden veroorzaakt door straling stress. Daarvan is zeker 1/3 door de gevolgen van elektrostress. De verschijnselen zijn vrijwel dezelfde als die van 'gewone' stress.

Laat dus dingen voor je werken ipv ten koste van je

We zijn ons hiervan niet altijd bewust, maar veel apparatuur straalt heel de dag door. Denk ook aan een FILMPJE slimme meter; deze kan tot 190.000 pulsen per dag uitzenden en je electranet enorm vervuilen. Wanneer kun je dan bij je vierentwintig uur per dag (elektro)stress herstellen? Thuis maar ook in de trein, bus, auto en op je werk is er heel veel straling. Ook al is het 'alleen maar Wifi.' Bewuste mensen zien vaak fundamentele gezondheidsissues dingen, grote gevolgen over het hoofd, Ook al doen ze nog zo hun best om je eigen nest niet te bevuilen. Wij mensen zijn daar immers veel slimmer in dan dieren ;-7 Eerst hebben we domotica (functionele huisspeeltjes) gekregen en nu komt de uitrol van 5G op gang. Als je niet beter weet zou je denken dat het spontaan en veilig geïntroduceerd wordt vanuit Brussel. En dat dit ook veiliger wordt voor ieder.

Gemakkelijker en veilig

Maar is wel makkelijker eerst met al die hulpmiddelen, vrijheid en mogelijkheden. De kunst is om er een gezond evenwicht te vinden. Apparatuur functioneel en toch blijven functioneren met deze straling stress. Gebruik je gezonder verstand. Voorkom de effecten van langdurige stress op je gezondheid en behoud toch je technische functionaliteit. Sterker nog jouw functionaliteit zal toenemen en je voelt je ook meestal een fitter en daardoor ook gezonder!

Behoud je functionaliteit

ziek door straling of stress

Ik communiceer dus ik besta.

Kort filmpje hoe je zonder stralingchip na 18 seconden straling/ bellen je rode bloedlichaampjes al gaan beginnen met samenklonteren. Als het iets is wat je stress geeft en benauwdheid op celniveau, dan is het wel een zuurstoftekort.

Zal toch wel veilig zijn? De overheid zorgt wel voor ons. Gebruik je roze cellen. Roze? Ja die heb jij ook hoop ik. Wanneer ze grijs zijn, hebben ze helemaal geen zuurstof meer.

 

Actuele stuurstof

Wat kunnen we doen voor de mensen die hulp vragen na ge-prikt te zijn.

Wespensteek deel1

Wespensteek deel2

ziek door straling of stress

Aha! Wel hier kunnen we simpel wat aan doen

Iedereen heeft direct last van electrostress. De symptomen verschillen wel per persoon. Vaak begint het met slechter slapen, overprikkeld zijn en vermoeidheid.

De klachten verminderen of verdwijnen wanneer de bronnen van elektrostress worden weggenomen. Of uiteraard wanneer ze goed ontstoord worden 🙂


Typische klachten bij elektrosmog

- ernstige vermoeidheid
- duf, slaperig, duizelig
- hoofdpijn, migraine, griepgevoel
- gevoel een band om het hoofd te hebben
- concentratieproblemen, onrustig
- depressiviteit, gejaagdheid
- oorsuizingen, tinnitus
- huidproblemen
- spierpijn, -spanningen of -slapte, kramp
- pijnlijke gewrichten
- hormonale veranderingen
- functiestoornissen van het centrale en autonome zenuwstelsel

De twee belangrijkste oorzaken van ziekte

Elektrostress is na stress dus de grootste factor van ziekte. Ongeveer een derde van die 95%.

In 2012 was op het landelijke nieuws dat elektrosmog/ 'straling' de oorzaak is van meer dan een kwart van alle ziektekosten in Duitsland. En de hoeveelheid electrosmog stijgt als gevolg van de toename van apparatuur en informatie elk jaar.

Er komt steeds vaker erkenning door artsen en overheden, zeker buiten Nederland. Kijk maar eens op mega groot medisch platform over straling. Hier staan dus heel veel onderzoeken en meta-onderzoeken naar de schadelijke effecten van straling.

Eerste hulp tips voor een rustige woonomgeving

Houd 1,5 meter van wekkerradio’s, adapters en van lampen met metaal.

Houd 80cm afstand van alle electra. Zet je draadloze huistelefoons de optie ‘Eco-modus+’ op aangevinkt of de optie ‘DECT’ uit. Check hiervoor je gebruiksaanwijzing.

Plaats een i.i.g. een filter in je meterkast en bij de omvormer van zonnepanelen.

Ontstoor je apparatuur Neem een kijkje in de shop, daar staan plakchips voor bij straling en ontstoorders voor je huis en jezelf

Zet zo je mobiele telefoon op 4G (3G is eruit) en je apps op rustig. Zie onderaan deze gelinkte pagina hoe dit te doen.

Meer info, metingen en professionele oplossingen? Bel Fer overdag 0725647666 of op 0623450256

Ontstoren straling want jouw ogen wil ik zien stralen

In 1-2 uur kan ik een heel eengezinshuis meten en ontstoren. Dan heb je een schat aan waardevolle en bruikbare informatie waarin je (gezin) woont. Heb je veel apparauur of vragen dan kan het wat langer duren.

Ik laat je zien en horen op de meters wat stoort. Dit conform de Duitse SBM-normering. Daarna verhelp ik in overleg met je ter plekke wat je gezondheid / welbevinden nu nog in de weg staat.

Mocht ik ondanks mijn lange ervaring sinds 2006 nog iets onverklaarbaars of nieuws tegenkomen, dan zoek ik dat voor je uit. Ik ben als oud ict-er en heb een nog belangrijker netwerk van mensen voor intervisie.

Wanneer je ogen open gaan en weer gaan stralen, daar word ik ook blijer van. De kosten zijn zonder factuur maar €15/ kwartier. Dus wat let je nog om Ferry gratis even te bellen op
+31 72 5647666 of +31 6 23450256. Doe het alsjeblieft graag alleen overdag. Dank je.

'Slimme' meters en hoe krijg je een smart-phone

Je bent slim als je geen slimme meter neemt. Tegenwoordig ben je niet meer strafbaar in Nederland hiervoor. Je kunt zelfs weer een analoge meter laten terugplaatsen. De kosten zijn beperkt. Ook een smartphone kost je gezonde hersencellen als je haar niet ontstoort met een stralingchip plakken en klaar.

Zet je telefoon 's nachts op de vliegtuigstand zodat je beter kunt slapen. Wie is al zo wakker om dit nu te doen, of slaap je nog (on)rustig?