Natuurlijk water

Wat ben ik blij dat ik eindelijk gezond en heerlijk water heb!

Water is veel en veel meer dan waterstof en zuurstof. Verhit je kraanwater lang, dan kun je de grove stoffen zien als rest. Laat je wat elektriciteit er doorheen stromen, dan stinkt het enorm.
En dan zijn er nog de veel gemenere, fijnere stoffen…

Je leidingwater is door het chemisch behandelen en transporteren door verschillende metalen leidingen dood. Het staat constant onder druk, meandert niet en ziet geen daglicht.

Gelukkig kun je dit nu eenvoudigweg letterlijk in een handomdraai vitaliseren. Gezond en scheelt ook flessenwater.

natuurlijk gezond water
 
Er is heel wat water in de wereld.

Er is een hele wereld in het water.

‘Maar ik heb toch goed water want ik gebruik toch een filter?’
Een klant die haar best deed voor natuurlijk en gezond water

Vijf van de acht mensen in Nederland heeft glyfosaat in zijn urine!!

Dit is inmiddels bewezen kankerverwekkend. Op mijn tijdlijn van Facebook kun je info van deze miljarden rechtzaak nalezen.

Bekijk hier de SCHOKKENDE testresultaten van de meest gebruikte filters in de EU.

De meest gebruikte filters geven zelfs MEER aluminium af! Heb je je wel eens verdiept wat dit doet in je lichaam?!

Omgekeerde osmosefilters was de top destijds. Maar veel medicijnen, antibiotica, de pil, pesticiden en insecticiden kun je hiermee niet uitfilteren en het blijft dood water.

 
Plastic flessen bevatten ook nog eens uithardingsmiddelen die door de elektrostatische aantrekkingskracht van water wordt opgenomen. Dit komt onder andere in je lever en gal terecht. In India en China worden van deze verder uithardende flessen zelfs zonder verdere toevoegingen autobumpers gemaakt.

Toen ik een tijd niet tegen kraanwater kon, ging ik met allerlei bronwaterflessen zeulen. En ik schrok van wat dit kostte op jaarbasis. De twee best gemeten oplossingen staan hieronder.

Waarom geen flessenwater

In tweeduizend zeventien zijn achttien merken bronwater onderzocht. Er bleken vierentwintigduizend verschillende chemische stoffen in te zitten!

Natuurlijk levend water en dranken en eten met de Grander Penegizer

Maak al je dranken en eten levend in een handomdraai. Proef direct het verschil

Bestel deze pen hier

Dé energiepen dus geen gezeul meer met flessen

Binnen vijf seconden roeren heb je natuurlijk water! Ook voor je voeding, roer de pen door de pan of leg deze pen even naast je eten.

Een klant van mij roerde met deze pen en deed dit water in haar magnetron. Het water bleef heerlijk zacht en energierijk.

Je kunt met deze pen jezelf behandelen door een op of naast een plek of (reflex)punt te houden of te bewegen.

Geniet en bespaar honderd jaar met een oerdegelijke onderhoudsvrije unit

Deze laatste plaats je net achter je watermeter en dan heb je meteen uit elke kraan levend natuurlijk water, stukken beter dan bronwater. Zalig, zachter, levend en heel water om te drinken, koken, douchen. Om jezelf vanbinnen schoon te spoelen, maar ook je huis en apparatuur die water gebruikt.

Geen filters die stuk kunnen gaan of vollopen of zelfs metalen als aluminium afgeven, geen chemische toevoegingen, elektriciteit of batterijen. Het stroomt gewoon levend de unit uit naar al je kranen.
Dit alles al vanaf een paar cent per dag!

Levend, oorspronkelijk, natuurlijk water in heel je huis

– natuurlijkst water gemeten, beter dan alle bronwaters
– veel gezonder, zachter en lekkerder water en eten
– je apparatuur gaat langer mee door schoner water doordat kalk en verontreinigingen ingekapseld zijn
– minder elektra- en verwarmingskosten door je schone verwarmingselementen in apparatuur
– wanneer je dit water in je cv doet, kan de verwarming lager voor dezelfde gevoelstemperatuur
– de bacteriegroei verdwijnt in dit levende water
– door het zachte water hebt je nog maar ongeveer de helft van al je schoonmaakmiddelen nodig en dit geldt ook voor zeep, shampoo et cetera

Bespaar €600 per jaar

Door het zachte water o.a. op:
– verwarmingskosten en CV,
– flessenwater
– kledingslijtage
– onderhoud alle water gebruikende machines…

Natuurlijk waterDe meest gebruikte Grander-units. Één voor heel je huis of je bedrijf. Er is overal een oplossing voor.

Grander wordt wereldwijd als beste beoordeeld en in elke bedrijfstak gebruikt en bejubeld, zelfs door superkritische chemici.

Bel Fer welke maat je het best past of kijk hier alvast in de shop.

Comments 5

  1. Na wat wikken en wegen heb ik de Grander-pen aangeschaft en het is wonderlijk maar het water smaakt mij zachter en lekkerder. Het is een subtiel maar merkbaar verschil en ik heb het gevoel dat de aandacht of intentie die ik erbij heb, ook nog versterkend werkt. Ik ben tevreden met deze aanschaf. Mogelijk op termijn ook nog de Grander voor het hele huishouden.

    1. Wat doet de Gander met het aluminium, medicijn testen ed in het water? Hoe kan dit dan uit het water verdwijnen?

      1. Goede vraag Trude, het verdwijnt er namelijk niet uit maar wordt inert gemaakt; het reageert niet meer omdat de moleculaire structuur geordend wordt. Dit kun je bij voorbeeld merken aan de kalk. Dit verlevendigde water is veel zachter en de harde smaak van kalk proef je niet meer. Je waterleidingen, verwarmingselementen in o.a. je wasmachine, waterkoker et cetera en ook je fluitketel hebben vrijwel – zelfs niet in stomerijen- geen kalkafzetting meer. Behalve natuurlijk als je het laat indampen. Ik gebruik mijn waterkoker onnoemelijk vaak en in al die jaren nog nooit hoeven te ontkalken. Het laagje wat er op de plaat zit, daar kun je de krant doorheen lezen zo dun is het. Je kunt meten dat de kwaliteit van het water top is en je hebt er geen last meer van de verontreinigingen. Zelfs reducenten verdwijnen binnen een paar weken uit je leidingen. Wanneer ze na een paar jaar hier de CV=installatie komen onderhouden, ruikt het water niet en ziet het er bijna kleurloos uit. Dit in tegenstelling tot het ‘normale’ zwarte stinkende water. En het gevitaliseerde water voor de warmte uit mijn radiatoren voelt heel anders; bezoekers vinden het hier heel warm als ik de thermostaat op 18,5 zet.

  2. Grander: hier ben ik heel blij mee, zeker nu ik de betekenis en het belang van water nog beter begrijp met de kennis die ik inmiddels heb. Het water smaakt prima en is heel zacht. Inderdaad minder kalkaanslag en minder wasmiddelen en huidverzorgingsproducten nodIg.

Geef een antwoord