Zwanger en erna

Je bent nu zwanger of net zwanger geweest? Het kan een tijd zijn om je te verheugen en om te genieten van wonderlijke veranderingen. Wat gebeurt er dan allemaal en wat gaat er komen zeker bij je eerste keer. Je lichaam verandert sterk en dat kan ongemakken meebrengen.

Zwanger van Dis-ease naar Ease

Kun je nog goed slapen of heb je last van die overbekende ochtendmisselijkheid, dan heb ik unieke thee voor je die je lichaam balanceren waar ze maar kunnen. Deze werken ook goed voor je energieniveau.

Zwanger? Dan heb je zo’n 40% meer vitaminen en 20% mineralen nodig!

Je lichaam werkt heel hard, Dat kost veel energie en onttrekt meer mineralen. Je stofwisseling heeft ook meer vitaminen en mineralen waaronder magnesium en zwavel nodig voor opbouw en herstel.
Voed via je huid tijdens en na je zwangerschap net als bij chronische ziekten om te herstellen je dagelijks met extra magnesium aangevuld met Optimaal Vitaal.

Op Kinderen en magnesiums staat hun geadviseerde dosering en handige tips.
Je hersenen, alvleesklier en placenta zijn extra gevoelig voor straling. Ontstoor stralingsapparaten met een stralingschip.

Opgezette enkels of onrustige/ vermoeide benen?

Dit komt vaak voor na de vierentwintigste week. Neem dan een aantal keer per week een voetenbad voor het slapen en spray op de andere dagen je benen in met de diepst werkende bodygel.

magnesium voetenbad Een magnesium voetenbad voert afvalstoffen af en voedt je. Heerlijk ontspannend en zalig voor het slapen. Magnesium regelt ook je dag- en nachtcyclus.

 

zwanger en erna

Smeer elke dag een beetje magnesium op je buik en heel je lichaam loopt letterlijk een heel stuk gesmeerder.

Droomtijd, lekker gezond weer opstaan

Door deze maatregelen kun je natuurlijk, veel lekkerder en stukken gezonder je zwangerschapsperiode doorkomen. Slaap je slecht kijk dan ook even op de straling stresspagina voor praktische en werkende tips.

Een wolk van een baby

Ik wens je een heel fijne tijd met je hoofd in de wolken en je voeten op de grond en drie keer per week in magnesium met MSM-optimaal vitaal voetenbad als je lekker wilt bijkomen. 😉