Alle middelen en ook je essentiële mineralen zijn bij LifeEnergy verrijkt met levensenergie en nulpuntenergie. Ze vormen het dagelijkse fundament van je gezondheid. Daar kun je op bouwen.

Welke middelen en wat is nulpuntenergie?

Nulpuntenergie is een fijne, uniek ordende en helende energie. Deze informatie draagt het uit aan de omgeving. Die komt dan ook in-formatie; in orde. Dan komt het vaak meer in orde in je energie en lichaam.

Ontstoor electrostress in je lijf, je huis en je bedrijf

Dan werkt je immuunsysteem beter, slaap je beter en kun je gezonder worden. En heb je meer energie voor herstel en fijne dingen. Verder krijg je ruimte om jezelf te kunnen zijn en dit uit te drukken.

Muziek in de oren

Onderstaande materialen zijn dragers van deze nulpuntenergie. Net zoals informatie op een C.D. Daar staat geen orkest op, maar informatie die muziek weer tot leven wekt. Voor apparatuur wordt de straling geordend en daardoor rustiger. Je lichaam herkent de energie net zoals fijne muziek. In een betere stemming. Daarom brengen ze balans waar kan.

 

Stralingchip
Stralingchips van zijn enorm klein je kunt er ook zelfs een hele verdieping mee ontstoren. Plakken en klaar!

Stralingchip bij voorbeeld ontstoren straling aan de bron

Deze ultradunne chip neutraliseert – meetbaar op je lichaam – de negatieve effecten van de straling. Ontstoren heet dat. Niet alleen van de straling , de elektrostress, maar veel belangrijker gevolg juist ook de gevolgen daarvan.

Voor alle telefoons geschikt en ook bij WiFi tablets zendmasten. Dus bij alle apparaten die informatie door de lucht zenden.

Lees verder in de Winkel bij de producten de kolom ‘Extra informatie.’

Hoe kan dat toch werken Ferry?

Als je straling vergelijkt met muziek geeft een gestemd instrument geen stress. Doordat de stralingchip de straling ordent, kun je door stress eruit te halen je veel fijner voelen. Met de nieuwe chips wordt je bereik vaak zelfs beter. De straling wordt daardoor minder en je accu gaat wat langer mee!

Kijk verder in de winkel wat je met straling over een hele verdieping kunt doen met de stralingchips. Plak ze ook als je last hebt van modems binnen 12 meter afstand. Of bij voorbeeld als je een zendmast binnen 500 meter van je huis hebt. Maar ook zijn ze essentieel bij mobiele telefoons binnen 6 meter afstand.

Bij straling en prikkels met HOME of een persoonlijk afgestemd HOME-hangertje

Rust in huis bij straling, manipulaties en prikkels middelen
Rust in huis bij straling, manipulaties en prikkels. Ze werkt in je verdiepingen naar boven en ook in je tuin.

Herken je dit: even naar een winkelcentrum of op een feestje en je kwam moe of gestrest terug? Met dit Home-hangertje blijf je veel meer in je eigen energie en ook onderweg.

Dan heb je minder last van de energieën die op je af komen. Echt heel fijn hoor! Deze heerlijke levensenergie voedt je als je haar draagt. De werkingsduur van deze nulpuntenergie is vrijwel oneindig. If.

 

Thuiskomen bij storende straling en energieën

Sinds 2005 tonen mijn meters aan waarom je in elk huis maatregelen moeten nemen voor je gezondheid. Ik heb veel onderzocht wat het beste werkt. En blijf ook leren. En de Home is dus de allerfijnste en breedst werkende energetische neutralisator die ik ooit ben tegengekomen. Ze werkt immers net als de hangertjes bij alle soorten elektrosmog. Ook bij 5G en verder bij manipulaties aardstraling vervuilde wateraders en andere stressfactoren. Geluid ook maar heel beperkt. Ik verkoop graag maar blijf wel reëel en eerlijk. De werking blijft decennia.

Lekkerder in je vel allerhande toepassingen en voertuigen

Kijk ook eens hier voor je auto of fiets bij voorbeeld allerhande toepassingen. Nulpuntenergie doet vaak wonderen. Zoals je meer natuurlijke staat van zijn terugbrengen. Wil je weten en ervaren hier of bij je thuis, bel dan even. Ik neem de tijd voor je om met je af te stemmen welke middelen precies bij je passen. Zonder extra kosten. Heel fijn, kom het ook ervaren en breng je melodie van je zijn en je levensweg bij elkaar.Deze hoogspanningsfilter maakt je huis direct en meetbaar veel rustiger. Zeker bij zonnepanelen in de buurt.

So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So.

 

Comments 3

  1. Ik ben blij dat ik Ferry gevraagd heb ons huis door te meten. De ontstoorders op het elektriciteitnet deden gelijk veel. Mijn man en ik werden in eerste instantie sloom, wat afwezig. Dat komt omdat de stress weggenomen wordt en het adrenaline niveau daalt. Na 10 minuutjes was dat al een stuk beter. We ervaren meer rust in huis.
    De chip voor de smartphone is ook heel fijn. Ik kan nu weer naast mijn man op de bank zitten zonder geïrriteerd/ moe te raken als hij op zijn telefoon bezig is. Wat een verschil!

  2. Ik heb de chip op mijn telefoon, de hanger en de home ontstoorder aangeschaft en mijn leven is veranderd! Ik had altijd last van hoofdpijn als ik belde met mijn smartphone, en deed hem zo vaak mogelijk op vliegtuigstand of liet hem gewoon thuis. Nu heb ik er totaal geen last meer van. Zelfde met de home-hanger, waardoor er niet alleen straling maar ook andere energie niet meer binnen komt (als hooggevoelig persoon voel ik anders emoties of lichamelijke klachten van anderen.) Wat een rust! Iedereen voelt het ook als ze mijn huis instappen. Een “bliss” gevoel. Ik kan het iedereen aanraden, zeker als je mee-reactie gevoelig bent voor straling of energie!

  3. Mijn man en ik zijn erg dankbaar dat je ons kon helpen!! Zes jaar geleden hadden wij ons droomhuis gekocht, maar helaas was ons huis een nachtmerrie geworden vanwege de slechte energie. Na een lange zoektocht van veel ‘helpende’ spirituele mensen, echter zonder succes, hebben wij kennis gemaakt met je HOME. Jij en deze Home en de LF-disc hebben het mogelijk gemaakt dat wij kunnen blijven wonen in ons droomhuis. Wij zijn perplex van jou vakkundigheid en expertise. Ferry bedankt!!

Geef een antwoord