Middelen en ook je essentiële mineralen zijn bij LifeEnergy verrijkt. Dit met levensenergie en nulpuntenergie. Ze vormen het dagelijkse fundament van je gezondheid. Daar kun je op bouwen.

Stress dé hoofdoorzaak van alle ziekten

Je lichaam raakt geprikkeld en ontregeld en verliest sneller mineralen hierdoor.

Het overgrote deel van de westerse wereld heeft volgens de Wereld Gezondheids-Organisatie een structureel tekort aan één mineraal. Dit mineraal is bijna net zo belangrijk als zuurstof en water voor je lichaam, want ze regelt meer dan zeshonderd verschillende processen in je lijf. En je kunt dit mineraal maar één tot twee dagen vasthouden in je bloed! Lees hierover meer…

Energie en vage klachten oplossen

Waarom nog rondlopen met zorgen over je gezondheid of die van je naasten? Dit kost energie en geeft meestal een gevoel van niet te pakken onbehagen. Vage klachten bestaan niet; je hebt er toch duidelijk last van. De oorzaak is alleen nog niet helder.
Knagende externe oorzaken spoor ik snel en gedegen en dit geeft meteen verlichting.

Er is gelukkig meer tussen ‘Mijn hemel!’ en om te aarden:

Er waren eens twee wegen om je gezondheid te ondermijnen

– gebruiken wat niet goed werkt; de ‘blaat het niet, dan schaapt het niet-middelen,’
– niet gebruiken wat wel goed werkt.

Remineraliseer hierom jezelf en ontstoor electrostress in je lijf, je huis en je bedrijf. Dan werkt je immuunsysteem beter, slaap je beter en kun je gezonder worden.

Dan heb je meer energie voor herstel en fijne dingen. Zo krijg je de ruimte om jezelf te kunnen zijn en dit uit te drukken.
Thuiskomen in jezelf.
Stel je eens voor hoe jij je dan voelt!

Welke middelen dan Fer en wat is nulpuntenergie?

Nulpuntenergie is een fijne, uniek ordende en helende energie. Albat is een van de allerbeste makers hiervan.

Deze informatie draagt uit aan de omgeving en brengt deze ook in-formatie; in orde. Voor apparatuur wordt de straling geordend en daardoor rustiger. Je lichaam herkent de energie net als fijne muziek in een betere stemming.
Ze brengen daarom balans daar waar kan.

Muziek in de oren

Onderstaande materialen zijn dragers van deze energie.

Net zoals informatie op een CD. Daar staat geen orkest op, maar informatie die muziek weer tot leven wekt.

Stralingschips

Stralingschips van Albat zijn enorm klein en veel jaren opnieuw te gebruiken.Je hebt hiervan 4 nodig per stralingsapparaat.

Plakken en klaar!

Voor alle telefoons geschikt dus ook voor huistelefoons.

Deze stralingchip van Albat ontstoren straling van een apparaat die informatie door de lucht zendt.

Lees verder in de Shop bij de producten de kolom ‘Extra informatie.’

Stralingchip ontstoort straling aan de bron

Deze ultradunne chip neutraliseert – meetbaar op je lichaam – de negatieve effecten van de straling. Ontstoren heet dat. Niet alleen van de straling , de elektrostress, maar veel belangrijker gevolg juist ook de gevolgen daarvan.

Hoe kan dat toch werken Ferry?

Als je straling vergelijkt met muziek geeft een gestemd instrument geen stress. Doordat de stralingchip de straling ordent, kun je veel veiliger in de straling leven. Met de nieuwe chips wordt je bereik soms zelfs beter door de geordende straling! Je hebt er maar één rechthoekige Albat chip per apparaat nodig, of vier nieuwe ronde chips.

Kijk verder in de shop wat je met straling over een hele verdieping kunt doen met de stralingchips. of als je last hebt van modems binnen twaalf meter afstand. Bij voorbeeld als je een zendmast binnen vijfhonderd meter van je huis hebt, of mobiele telefoons binnen zes meter afstand.

Rust en gezondheid bij straling en prikkels met een persoonlijk afgestemd Home-hangertje

Herken je dit: even naar een winkelcentrum of op een feestje en je kwam moe of gestrest terug? Met dit Home-hangertje blijf je veel meer in je eigen energie ook onderweg. Dan heb je minder last van de energieën die op je af komen. Echt heel fijn hoor!

Deze heerlijke levensenergie voedt je als je haar draagt. De werkingsduur van deze nulpuntenergie is vrijwel oneindig. Het is vriend voor het leven. Wanneer ik haar niet om heb, mis ik haar echt.


Home-hangertje
Blijf meer in je eigen energie met een home-hangertje met unieke nulpuntenergie. Dan hou je meer energie over voor leuke dingen.

  Rust in huis bij straling, manipulaties en prikkels

Rust in heel je huis bij straling, manipulaties en prikkels met een Home.

Ze werkt in je verdiepingen naar boven en ook in je tuin.

Thuiskomen bij storende straling en energieën

Mijn meters tonen aan waarom je in elk huis aan dat je maatregelen moeten nemen voor je gezondheid. Intussen meet en ontstoor ik al meer dan dertien jaar. Voordat ik naar buiten kom wat het beste voor je werkt, heb ik veel onderzocht. En de Home is dus de allerfijnste en breedst werkende energetische neutralisator die ik ooit ben tegengekomen. Ze werkt immers net als de hangertjes bij alle soorten elektrosmog en frequenties. Ook 5G en verder bij manipulaties, aardstraling, vervuilde wateraders en andere stressfactoren. Geluid enigszins maar ik blijf wel reëel en eerlijk.. De werking blijft decennia gegarandeerd.

Lekkerder in je vel met een hanger, chip of cel

Albat maakt de beste nulpuntenergiemiddelen in materialen zoals deze tachyoncel op de foto of iets voor je auto of fiets.

Ervaar op een markt, hier of bij je thuis wat ze doen voor jou. Nulpuntenergie doet vaak wonderen. Zoals je meer natuurlijke staat van zijn terugbrengen.

Wil je weten en ervaren wat nog op voorraad is of langskomen, bel dan even vooraf. Ik neem de tijd voor je om met je af te stemmen welke middelen precies bij je passen. Zonder extra kosten.
Heel fijn, kom het ook ervaren. Breng je melodie van je zijn en je levensweg bij elkaar.

Spanning van apparatuur of zonnepanelen in de wijk

Hoogspanningsfilter bel voor info

Of kijk in de shop 🙂

Nieuw de Centreerbeer

Comments 3

  1. Ik ben blij dat ik Ferry gevraagd heb ons huis door te meten. De ontstoorders op het elektriciteitnet deden gelijk veel. Mijn man en ik werden in eerste instantie sloom, wat afwezig. Dat komt omdat de stress weggenomen wordt en het adrenaline niveau daalt. Na 10 minuutjes was dat al een stuk beter. We ervaren meer rust in huis.
    De chip voor de smartphone is ook heel fijn. Ik kan nu weer naast mijn man op de bank zitten zonder geïrriteerd/moe te raken als hij op zijn telefoon bezig is. Wat een verschil!

  2. Ik heb de chip op mijn telefoon, de hanger en de home ontstoorder aangeschaft en mijn leven is veranderd! Ik had altijd last van hoofdpijn als ik belde met mijn smartphone, en deed hem zo vaak mogelijk op vliegtuigstand of liet hem gewoon thuis. Nu heb ik er totaal geen last meer van. Zelfde met de home-hanger, waardoor er niet alleen straling maar ook andere energie niet meer binnen komt (als hooggevoelig persoon voel ik anders emoties of lichamelijke klachten van anderen.) Wat een rust! Iedereen voelt het ook als ze mijn huis instappen. Een “bliss” gevoel. Ik kan het iedereen aanraden, zeker als je mee-reactie gevoelig bent voor straling of energie!

  3. Mijn man en ik zijn erg dankbaar dat je ons kon helpen!! Zes jaar geleden hadden wij ons droomhuis gekocht, maar helaas was ons huis een nachtmerrie geworden vanwege de slechte energie. Na een lange zoektocht van veel ‘helpende’ spirituele mensen, echter zonder succes, hebben wij kennis gemaakt met je HOME. Jij en deze Home en de LF-disc hebben het mogelijk gemaakt dat wij kunnen blijven wonen in ons droomhuis. Wij zijn perplex van jou vakkundigheid en expertise. Ferry bedankt!!

Geef een antwoord