Middelen om heerlijk te leven met energie

Alle middelen en ook je essentiële mineralen zijn bij LifeEnergy verrijkt met levensenergie en nulpuntenergie. Ze vormen het dagelijkse fundament van je gezondheid. Daar kun je op bouwen. Dit is de inhoud van deze overzichtspagina:

Wat is nulpuntenergie in welke middelen zit deze

Nulpuntenergie is een fijne, uniek ordende en helende energie in materie of middel. Net zoals een katalysator gaat ze altijd mee. Deze bevat informatie en geeft het aan de omgeving. Deze informatie brengt je in-formatie; in orde. Meer orde in je energie en later in je fysieke lichaam.

Dan werkt je immuunsysteem beter, slaap je beter en kun je gezonder worden. En heb je meer energie voor herstel en fijne dingen. Verder krijg je ruimte om jezelf te kunnen zijn en dit uit te drukken.

Hoe werken deze middelen als muziek in je oren

Onderstaande materialen zijn dragers van deze nulpuntenergie. Net zoals informatie op een C.D. Daar staat geen orkest op maar informatie. Die info / opgenomen muziek wordt afgespeeld en door jou opgenomen info komt weer tot leven.

Als je straling vergelijkt met muziek geeft een gestemd instrument geen stress. Doordat bijvoorbeeld de stralingchip straling ordent / stemt, kun je door die stress eruit te halen. Je lichaam herkent deze energie als fijnere muziek. In een betere stemming. Zo brengen mijn middelen balans waar kan.

Dan heb je minder last van de energieën die op je af komen. Echt heel fijn hoor! Deze heerlijke levensenergie voedt je als je haar draagt. De werkingsduur van deze nulpuntenergie is vrijwel oneindig.

Chips ontstoren straling electrostress

Deze 3hoekige plakchips neutraliseren de negatieve effecten van straling. Ontstoren heet dat en is meetbaar op je lichaam. Meerdere ontstoren een verdieping. Ze zijn geschikt voor alle telefoons bij WiFi tablets en alle zendmasten. Dus bij alle apparaten die info door de lucht zenden. Deze chips ordenen je straling en daardoor wordt je bereik vaak zelfs iets beter. De straling wordt daardoor iets minder en je accu gaat wat langer mee. En jij ook. Deze rechthoekige zijn o.a. voor toetsenbord pc en lampen. Plak en klaar.

middelen

Thuiskomen bij storende straling en energieën

Rust in huis bij straling, manipulaties en prikkels. Ze werkt in heel je huis en tuin.

Rust in huis bij straling, manipulaties en prikkels

Sinds 2005 tonen mijn meters aan waarom je in elk huis maatregelen moeten nemen voor je gezondheid. De Home is de fijnst en breedst werkende energetische neutralisator die ik ooit ben tegengekomen. Ze werkt net zoals de hangertjes bij alle soorten electrosmog en ook bij manipulaties aardstraling vervuilde wateraders en andere stressfactoren. Beperkt bij geluid. Ik verkoop graag maar blijf wel reëel en eerlijk. De werking blijft decennia.

Voeding, voertuigen en allerhande toepassingen

Herken je dit: even naar een winkelcentrum of op een feestje en je kwam moe of gestrest terug? Met dit Home-hangertje blijf je meer geaard en in je eigen energie. Ook onderweg 🙂 met deze middelen.

Naast deze HOMEhangertjes, heb je ook dingen voor bijvoorbeeld je voeding, de energiepen!!! en ook voor je evt. auto. Deze rijdt dan veel lekkerder met wind en gebruikt minder brandstof. Hij ligt ook beter op de weg. Voor verdere toepassingen kijk hier.

Wonderen

Nulpuntenergie doet vaak wonderen. Zoals je meer natuurlijke staat van zijn terugbrengen. Breng de melodie van je zijn en je levensweg weer bij elkaar.

Meer weten ervaren en voelen?

Wil je het ervaren, bel dan even. Ik neem de tijd voor je om met je af te stemmen welke middelen precies bij je passen. Zonder extra kosten.

So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So.

 

Comments 3

  1. Ik ben blij dat ik Ferry gevraagd heb ons huis door te meten. De ontstoorders op het elektriciteitnet deden gelijk veel. Mijn man en ik werden in eerste instantie sloom, wat afwezig. Dat komt omdat de stress weggenomen wordt en het adrenaline niveau daalt. Na 10 minuutjes was dat al een stuk beter. We ervaren meer rust in huis.
    De chip voor de smartphone is ook heel fijn. Ik kan nu weer naast mijn man op de bank zitten zonder geïrriteerd/ moe te raken als hij op zijn telefoon bezig is. Wat een verschil!

  2. Ik heb de chip op mijn telefoon, de hanger en de home ontstoorder aangeschaft en mijn leven is veranderd! Ik had altijd last van hoofdpijn als ik belde met mijn smartphone, en deed hem zo vaak mogelijk op vliegtuigstand of liet hem gewoon thuis. Nu heb ik er totaal geen last meer van. Zelfde met de home-hanger, waardoor er niet alleen straling maar ook andere energie niet meer binnen komt (als hooggevoelig persoon voel ik anders emoties of lichamelijke klachten van anderen.) Wat een rust! Iedereen voelt het ook als ze mijn huis instappen. Een “bliss” gevoel. Ik kan het iedereen aanraden, zeker als je mee-reactie gevoelig bent voor straling of energie!

  3. Mijn man en ik zijn erg dankbaar dat je ons kon helpen!! Zes jaar geleden hadden wij ons droomhuis gekocht, maar helaas was ons huis een nachtmerrie geworden vanwege de slechte energie. Na een lange zoektocht van veel ‘helpende’ spirituele mensen, echter zonder succes, hebben wij kennis gemaakt met je HOME. Jij en deze Home en de LF-disc hebben het mogelijk gemaakt dat wij kunnen blijven wonen in ons droomhuis. Wij zijn perplex van jou vakkundigheid en expertise. Ferry bedankt!!

Geef een reactie