Ga naar de inhoud

Ferry Burger Heerhugowaard contact

ferry burger heerhugowaard contact burgers

Burgers bel of contact Ferry Burger uit Heerhugowaard.

Bel gerust even met Ferry, ook voor gratis advies en alleen overdag 0725647666 of op 0623450256. Mailen kan natuurlijk ook. Mail Ferry.

Op naar een stralende gezondheid in een stralende wereld. Want je bent nooit te oud voor een gelukkige jeugd.

Breng de melodie van je zijn en je levensweg weer bij elkaar. Momenteel ben ik in opleiding voor karma healer. Heel krachtig. Daarin werk ik met mijn healing team ook op tijdlijnen.

Verkooppunten (gratis)bezorging

  • Bel Ferry als je wil snuffelen of ophalen op Populierenlaan 2 Heerhugowaard
  • Keizerskroon planten Leidsevaart 448 Haarlem. Di- vrij 13-18 of afspraak 0629101692

Bel Ferry vooraf als je wat wil dan spreken we wat af of ik rij bij je langs. Zo kun je bij mij ook vrijblijvend terecht met vragen over straling of gezondheid. Verder in mijn winkel unieke middelen zoals regulerende thee en voor je dagelijks nodige magnesium met gratis levensenergie. Alles voor de allerbeste opname en werking. Preventief en ook curatief.

Deze Ferry steekt van wal en brengt je naar de overkant

Jouw vraag staat centraal. En daarop stem ik af. Verder voel en verhelp ik eenvoudig ook andere storende oorzaken. Ik heb een interessante combinatie van gevoel en ratio. Ik ben vrij exact onderzoekend heldervoelend en hooggevoelig. In mijn prachtige werk zet ik dit voor je in.

Daarmee onderzoek ik en meet op verzoek je woning of werk. Op straling spanning je electranet en energie. Verder heb ik de beste middelen verrijkt met levensenergie. Deze helpen om (veel) minder of zelfs helemaal geen last meer te hebben. Ervaar Ferry’s unieke middelen ook met nulpuntenergie en verwonder je.

In 2006 ben ik begonnen met dit prachtige werk. Immers duizenden mensen, maar ook allerlei bedrijven, scholen en instellingen heb ik geholpen om gezonder te leven. En ook om rustiger te wonen en een fijner werkklimaat te hebben. Zo bevond ik mij ooit bij een studiebijeenkomst. Plots werd ik daar gevraagd om voor een volle zaal wat over mijn werk te vertellen. Zie kort Filmpje van Ferry over werk.

Blijf niet met je ongemakken rondlopen. Neem vrijblijvend contact op. Je bent welkom na afspraak. Hieronder staan de contactmogelijkheden:

So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. ferry burger heerhugowaard contact burgers burgers