Ferry Burger contact verkoop werk

Bel Ferry Burger vrijblijvend, ook als je iets gebracht wil hebben of als je langs wil komen. En krijg zo op jou afgestemde gratis waardevolle info. Mijn werkruimte is goed geventileerd met gecertificeerde ionisatie. Dus adem vrij bij mij. Onderaan deze pagina mijn werkveld.

Kijk voor nieuwtjes ook op mijn zakelijke FaceBook LifeEnergy.nl en de iets minder gecensureerde persoonlijke tijdlijn Ferry

Verkooppunten. Voor (gratis) bezorging bel tijdig

agenda markt
Ferry’s kraam op de markt

Markten en winkel

Het marktenseizoen is nu voorbij. De agenda werk ik in de lente weer bij. Bel als je wat wil dan spreken we wat af of ik rij lang. Zo kun je bij mij ook terecht met je vragen over straling of gezondheid. Verder voor winkel met unieke middelen regulerende thee en voor je dagelijks nodige magnesium met gratis levensenergie voor de allerbeste opname en werking. Preventief en curatief.


Werkveld Ferry steekt van wal en brengt je naar de overkant

Ferry heeft een interessante combinatie van gevoel en ratio. Ik ben vrij exact onderzoekend heldervoelend en hooggevoelig. In mijn prachtige werk zet ik dit ten volle voor je in. Jouw vraag staat centraal. En daarop stem ik af. Verder voel en verhelp ik eenvoudig ook andere storende oorzaken. Je hebt namelijk vaak geen idee waar je het zoeken moet. En dan weet je letterlijk ook niet waar je het zoeken moet.

Daarom onderzoek ik het en meet op verzoek je woning of werk. Bij voorbeeld op straling. Verder heb ik de beste concrete middelen met levensenergie en methoden om er (veel) minder of zelfs helemaal geen last meer van te hebben. Ervaar Ferry’s unieke nulpuntenergie en verwonder je.

In 2006 ben ik begonnen met dit prachtige werk. Immers duizenden mensen, maar ook allerlei bedrijven, scholen en instellingen heb ik geholpen om gezonder te leven/ rustiger te wonen. En ook om een fijner werkklimaat te hebben. Zo bevond ik mij ooit bij een studiebijeenkomst. Toen werd ik plots werd gevraagd voor een volle zaal om wat over mijn werk te vertellen. Zie kort Filmpje van Ferry over werk.

‘Wanneer je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’ Mahatma Ghandi

Het mooiste werk ter wereld zie ik het zelden als werk. Ik word ook blijer als ik jouw gezicht zie stralen. Je bent nooit te oud voor een gelukkige jeugd. Dus breng de melodie van je zijn en je levensweg weer eenvoudiger bij elkaar. Blijf niet met je ongemakken rondlopen en neem vrijblijvend contact op. Je bent welkom na een belletje: alleen overdag op +31 72 5647666 of ook alleen overdag +31 6 23450256

So. So. Thus. So. So. Thus. So. So. Thus. So. So. Thus. So. So. Thus. So. So. Thus. So. So. Thus. So. So. Thus.