Ferry Burger contact

Bel Ferry Burger vrijblijvend, ook als je iets gebracht wil hebben of langs wil komen. Ook voor persoonlijk afgestemde waardevolle info.

Mijn werkruimte is goed geventileerd met gecertificeerde ionisatie. Dus adem vrij bij mij. Onderaan deze pagina mijn werkveld.

contact

Verkooppunten. Voor (gratis) bezorging bel tijdig

Bel als je wat wil dan spreken we wat af of ik rij bij je langs. Zo kun je bij mij ook terecht met je vragen over straling of gezondheid.

Kijk voor nieuwtjes ook op mijn FaceBook LifeEnergy.nl en de iets minder gecensureerde persoonlijke tijdlijn Ferry

Kijk verder in de winkel met unieke middelen regulerende thee en voor je dagelijks nodige magnesium met gratis levensenergie voor de allerbeste opname en werking. Preventief en curatief.

Ferry steekt van wal en brengt je naar de overkant

Ferry heeft een interessante combinatie van gevoel en ratio. Ik ben vrij exact onderzoekend heldervoelend en hooggevoelig. In mijn prachtige werk zet ik dit ten volle voor je in.

Jouw vraag staat centraal. En daarop stem ik af. Verder voel en verhelp ik eenvoudig ook andere storende oorzaken. Je hebt namelijk vaak geen idee waar je het zoeken moet. En dan weet je letterlijk ook niet waar je het zoeken moet.

Daarom onderzoek ik het en meet op verzoek je woning of werk. Op straling spanning je electranet en energie. Verder heb ik de beste concrete middelen met levensenergie. Deze helpen om (veel) minder of zelfs helemaal geen last meer te hebben. Ervaar Ferry’s unieke nulpuntenergie en verwonder je.

In 2006 ben ik begonnen met dit prachtige werk. Immers duizenden mensen, maar ook allerlei bedrijven, scholen en instellingen heb ik geholpen om gezonder te leven/ rustiger te wonen. En ook om een fijner werkklimaat te hebben. Zo bevond ik mij ooit bij een studiebijeenkomst. Toen werd ik plots werd gevraagd voor een volle zaal om wat over mijn werk te vertellen. Zie kort Filmpje van Ferry over werk.

‘Wanneer je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken.’ Mahatma Ghandi

Het mooiste werk ter wereld zie ik het zelden als werk. Ik word ook blijer als ik jouw gezicht zie stralen. Je bent nooit te oud voor een gelukkige jeugd.

Breng de melodie van je zijn en je levensweg weer eenvoudiger bij elkaar.

Blijf niet met je ongemakken rondlopen en neem vrijblijvend contact op. Je bent welkom na een belletje: alleen overdag op +31 72 5647666 of ook alleen overdag +31 6 23450256 of Stuur Ferry een mailtje

So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also. So. So. Also.