5D Ascensie

Van verdichting naar verlichting. Dus meer zelf leven in liefde blijheid verbinding waarheid & geestelijke vrijheid. Waardoor die ellenlange cyclus van reïncarnatie ten einde komt. Van wond naar wonderen. Zelfs het einde van lijden. Er zijn veel wegen daartoe. Je kunt bij voorbeeld beginnen met het luisterboek Healing met Hathoren. Verder vind je linkjes onderaan. Of start eenvoudig met deze allerfijnste geleide 5D meditaties:

Maa blauw. Law of One wil.
El Morya

Din roze. Liefde.
Paul de Venetiaan

Woe groen. Heling.
Hilarion

Don goud. Opstanding.
Sananda en Nada

Vrij wit. Ascensie.
Serapis Bey

Zat violet. Transformatie.
Saint Germain(

Zon geel. Verlichting.
Lanto

En deze zijn ook te beluisteren zonder storing en straling op de vliegtuigstand.:

5D meditaties MP3

Onderzoek.: Laat me weten hoe je ze ’t makkelijkst bij voorbeeld op je telefoon zet.

Mount Shasta waar de, en wellicht ook jouw Zon ascendeert oftewel opreist.

5D

Onder deze berg, bevindt zich dus de lichtstad Telos. Daar zijn ook al deze genoemde tempels van licht. De Aarde is immers bezig met een enorm proces. En wij ook. Met angsten en ook weerstanden kan dat verschijnselen geven. Er zin mensen die je voorgingen. Daardoor de simpele route beschreven. Deze meditaties ondersteunen je met de kleur vlam / straal. Ze werken op die genoemde dag nog sterker. Ga er echt voor, want dan groei je heel heel snel in de tijd. De lichtmeesters waaronder Adama staan altijd klaar voor je. Je kunt deze je elke dag doen. En ook zo vaak als je wil. Wanneer je deze vlam vaker aanroept/ voorstelt overdag werkt het nog beter. Maar kijk wel of je genoeg verwerking hebt, ze werken heel de dag door.

Wanneer je meer uitleg en achtergronden wil. Dat kun je onder andere vinden in de boeken van Aurelia Jones. Zoals.:”Inzichten in het vijfdimensionaal bewustzijn.” En verder uitgewerkt in.: “De 7 heilige vlammen.” Maar ze heeft nog een paar boeken geschreven. Ook vertaald in het Nederlands. Net zoals die van Diana Robbins. Ze bieden je bedding en schatten aan info en inzichten.

Verder kunnen deze meditaties je welbevinden verhogen:

Doe eerst deze meditatie 1-malig in je leven om ruimte te maken.

Om vooral spanning en angsten los te laten deze video voor je nervus vagus.

Steve Nobel is ook een goede vuilnisman en hersteller van zielenwerk.

Richard Melchizedek gaat ook heel ver voor verdere ontwikkelingen.

Deze FB-groep geeft heel fijne inzichten. Vooral delen ze veel van de boeken van Aurelia. En verder.: Krachtige initiaties en healingen op deze FB groep van Ernst. En ook via zijn site Fenix Transformaties.

Carin Pondman geeft ook over 5D begeleiding en lezingen.

Goede reis al met al.: Jij bent dus niet je verhaal. Je bent echter het licht dat schijnt door je verhaal. Ik wens je verder alles wat jij jezelf wenst.

Geef een antwoord